Концертът на Лили Иванова в Благоевград, който посреща примата на

...
Концертът на Лили Иванова в Благоевград, който посреща примата на
Коментари Харесай

Разпродадоха се билетите за първия концерт от турнето на Лили Иванова

Концертът на Лили Иванова в Благоевград, който посреща примата на българската сцена на 10 май, към този момент е с разпродадени билети, оповестиха от екипа й. След две седмици в благоевградската зала „ Скаптопара “ още веднъж ще звучат обичани песни на генерации фенове.  

Само половин година по-рано същата зала бе изпълнена до краен лимит от фенове от Лили Иванова, която през октомври изнесе огромен концерт в Благоевград, част от миналогодишното националното турне на певицата. Благоевградската аудитория посрещна Лили Иванова с бурни овации и на крайници, а примата накара стотици нейни фенове да пеят дружно с нея от първата до последната ария, изпълнена на благоевградска сцена. 

Концертът на 10 май в Благоевград е първото музикално събитие, с което Лили Иванова стартира своето тазгодишно национално турне. Следващата дестинация е Летния спектакъл във Варна на 14 юни, на 16 юни примата на българската сцена ще излезе на сцената на ДКС във Велико Търново, а на 20 юни в Летния спектакъл в Плевен. 

Турнето продължава през август, като датите са седми август в Бургас, девети в Созопол, на 12-ти – Пловдив и на 17-ти в Стара Загора. През септември феновете на българската сцена ще видят и чуят онлайн Лили Иванова в Добрич, Враца и Хасково, а през ноември турнето продължава в Русе и още веднъж във Варна. Кулминацията на музикалното събитие са два следващи концерта в София на 15 и 16 декември в Зала 1 на НДК. 

Националното турне на Лили Иванова включва 15 концерт в тринадесет града. На сцената с Лили Иванова ще бъдат музикантите от Li Orchestra – Ангел Дюлгеров – китари, цигулка, Огнян Енев – пиано, тромпет и саксофон, Иван Йорданов – Чери – китари, Христо Михалков – бас китара, Орлин Цветанов – цигулка, Росен Ватев – ударни, перкусии и вокалното трио LaTiDa – беквокали. В екипа са също Ангел Попов – Ачо – мониторен тонрежисьор, Антоан Хадад – тон и осветяване и Николай Недеков – организация и PR.

Българска телеграфна организация е медиен сътрудник на музикалното събитие. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР