Концертът на легендата на френската музика в зала Арена Армеец

...
Концертът на легендата на френската музика в зала Арена Армеец
Коментари Харесай

Шарл Азнавур пристига в София с премиум вино от личното си шато за серия от светски събития

Концертът на легендата на френската музика в зала Арена Армеец на 30 ноември е неговото огромно “Au revoir” със сцената!
С защита селекция първокласни виновност от персоналното си шато легендата на френската музика Шарл Азнавур ще дойде в София с полет от Париж за грандиозния си концерт на 30 ноември в Арена Армеец. За своя четиридневен престой у нас, сред 28 ноември и 1 декември, артистът е придружаван от своя антураж от най-приближени хора, сред които са и синът му Николас Азнавур дружно със брачната половинка си и други
Природно отгледани плодове и зеленчуци, разнообразни типове риба и морски деликатеси, нашумели със здравословните си качества варива като чия и киноа, екзотични ядки, са измежду желаните от Азнавур артикули, които ще влязат в специфичното му четиристепенно меню, квалифицирано от персоналния му готвач. Интересен факт е, че актьорът е поръчал и щедро количество натурално българско кисело мляко, с коментар, че това е една от храните, които поддържа положителната му кондиция от години.
Шарл Азнавур, който показва смайваща физическа форма и отлична кондиция, е заръчал още, във ВИП жилището на хотела, където ще отседне, всички кувертюри и цялото обзавеждане, да бъдат единствено от естествени материали, още, да има голям брой пухени възглавници и особено чердже за ежедневните му практики по аеробика и йога.
Най-популярният френски реализатор и възпитаник на Едит Пиаф има много дейна стратегия по време на четиридневния си престой у нас. Планират се няколко специфични събития, на които ще се срещне с дипломати, предприемачи, общественици, защити представителни на културния живот у нас и с Президента на Република България господин Румен Радев. Освен това 93-годишният крал на френския шансон е споделил, че на драго сърце би се докоснал и до локалния културен и публичен живот на българската столица. Шарл Азнавур, прочут като един от най-галантните джентълмени и обожател на хубавия живот, споделя още, че с неспокойствие чака да се запознае с известните дами, които ще бъдат посетители на специфичните събития, тъй като е чувал не една легенда за хубостта и изяществото на българките.
Феноменалният театър на Шарл Азнавур на 30 ноември, който ще потопи повече от 5000 родни почитатели в атмосферната на достоверен френски спектакъл, е част от актуалното международно турне на звездата, което ще бъде и последно за кариерата му – неговото огромно „ Сбогом “ със сцената. От София, звездата отлита непосредствено за Виена, а по-късно се завръща в родната си Франция, където са планувани повече от 10 концерта. Турнето ще приключи в Москва, след което Шарл Азнавур ще се отдръпна в родината си в уединението на прелестната природа и атмосфера на своето имение.
Билетите за извънредния концерт на Шарл Азнавур в „ Арена Армеец “ на 30 ноември, могат да се открият в мрежата на Eventim на цени 59 лева, 89 лева и ВИП места от 150 лева и 200 лева Местата са лимитирани, по тази причина уредниците от АРТ БГ поучават за по-ранно закупуване.
На рекордната възраст от 93-години „ френският Франк Синатра “, както постоянно е именуван, е в невероятна форма и не е спирал да концертира през последните няколко години в най-големите международни зали с нестихващи аплодисменти от страна на публиката. На 24 август, Азнавур получи може би най-сериозното самопризнание за изключителната си 70-годишна кариера - той стана първият френски реализатор със звезда в Алеята на славата в Холивуд. Понастоящем Шарл Азнавур е и един от рекордьорите за най-дълголетен актьор на актуалната музикална и театрална сцена.
Роден в фамилията на арменски имигранти под името Шанур Вахинаг Азнавурян, още в ранна детска възраст изпълнителят навлиза в света на театъра. Започва да пее на 9 години и скоро приема артистичното име Азнавур. За неговия пробив оказва помощ Едит Пиаф, която го чува да пее и го взема със себе си на турне във Франция и Съединени американски щати. Често именуван „ френският Франк Синатра “, Азнавур основава песни на първо място за любовта. Написал е над 1000 песни и мюзикли, направил е над 100 записа и е играл в 70 кино лентата. Азнавур пее на 5 езика и е един от най-известните френски артисти зад граница, като е изпълнявал песни в Карнеги Хол и доста други блестящи концертни зали. В актива си Азнавур има 100 милиона продадени албуми, 1200 песни, 80 кино лентата, 294 албума и хиляди концерти в над 90 страни. Песента, която печели любовта на почитателите из целия свят и изстрелва Шарл на 1-во място в доста страни, се назовава “SHE” – включена е и в саундтрака на блокбъстъра “Notting Hill”. Други негови шлагери са и “La Mamma”, “La Bohème”, „ Paris Au Mois D`aout “, Tous les visages De l`amour, Et Moi Dans Mon Coin и доста други.
Официалната банка на концерта на Шарл Азнавур в София е Unicredit Bulbank.
Видео със специфичен привет на Шарл Азнавур към българските почитатели: https://www.facebook.com/53546582326/posts/10154906423997327
Официално Фейсбук събитие: https://goo.gl/2pCsbz
За повече информация:
http://www.charlesaznavour.com/
http://artbg.org/
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР