Концернът General Motors реши да демонстрира офроуд възможностите на електрическия

...
Концернът General Motors реши да демонстрира офроуд възможностите на електрическия
Коментари Харесай

Как се справя новият Hummer в пресечена местност

Концернът General Motors реши да показва офроуд опциите на електрическия пикап Hummer в малко видео. За задачата колите бяха изпратени в скалистите и пустинни покрайнини на град Моаб. Преди това на тези места са тествани всъдеходи Jeep, както и високопроходимите Ford Bronco и Bronco Sport.

Видеото демонстрира работата на адаптивното въздушно окачване с опция за увеличение на луфт с към 15 сантиметра. Също по този начин, лидерът постоянно може да задейства " crab-режима ". Тази функционалност разрешава на колата да се движи по диагонал. За задачата и четирите колела на всъдехода се въртят в една посока.

Това разрешава справяне с сложни, тесни зони отвън пътя, а също по този начин улеснява паралелното паркиране. В допълнение, GMC Hummer EV е оборудван със лична полуавтоматична система за ръководство Super Cruise. Освен това Hammer има специфични офроуд камери UltraVision, които са инсталирани под дъното на автомобила.

Устройствата проучват терена и проектират изображението му върху екрана, което оказва помощ на лидера да се оправи с офроуд изискванията. GMC Hummer EV беше показан през есента на 2020 година, а серийното произвеждане на модела започва в края на същата година в оборудването в Детройт-Хамтрамк в Мичиган.

Автомобилът е оборудван с електрически трактове с друга мощ, най-продуктивната от които е с мощ от повече от 1000 конски сили. Пробегът без презареждане надвишава 500 километра. Вижте повече във видеото.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР