Концепцията на Каракачанов ще запали огъня в държавата, защото това

...
Концепцията на Каракачанов ще запали огъня в държавата, защото това
Коментари Харесай

Петко Асенов: Концепцията на Каракачанов ще запали огъня в държавата

Концепцията на Каракачанов ще възпламени огъня в страната, тъй като това което е написано нарушава всички закони, сподели в предаването " Тази събота " по bTV Петко Асенов – основен комисар на ромите в България от Световната ромска организация.
Ромите в Сливен недоволни от ограниченията на Каракачанов за по-добра интеграция Най-умерените оферират концепцията да бъде пренаписана за всички български жители
Снимка: btvnovinite.bg

" Има престъпност по нашите ромски махали – знаем, че има деца, които раждат деца. Обаче за какво тези родители не са подведени под отговорност, запитвам прокуратурата. Ние по места имаме по този начин наречените тартори – те са иззели функционалностите на съд, прокурор и полиция. Всеки квартал има тартори. Световната ромска организация направи стратегия с доста положителни експерти, предлагаме я на Каракачанов, да създадем една обща стратегия ", означи още Петко Асенов.

Снимка: btvnovinite.bg

" Основният проблем е това, което извади Вътрешна македонска революционна организация нескрито, че желаят този проблем да бъде решен. Ние не желаеме да има малцинства, желаеме една общественост в България, която да съблюдава правила. Разни барони унищожават живота на хората, вземат им персоналните карти, изнудват ги, в Елин Пелин на един адрес се записват над 400 индивида ", уточни Ивайло Симеонов – кмет на община Елин Пелин, определен с поддръжката на Вътрешна македонска революционна организация.

Снимка: btvnovinite.bg

" Проблемът е в по този начин наречения двоен стандарт. Проблемът не е в това, че ромите имат права, а в това че не извършват своите отговорности ", означи още Ивайло Симеонов.

Снимка: btvnovinite.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР