Концепцията на календар 2024 съчетава финеса и грацията на момичетата

...
Концепцията на календар 2024 съчетава финеса и грацията на момичетата
Коментари Харесай

Fibank с благотворителен календар за 2024 г., посветен на климатичните промени и опазването на водата

Концепцията на календар 2024 съчетава финеса и грацията на девойките от националните ни тимове по художествена гимнастика

За поредна година Fibank (Първа капиталова банка) насочва вниманието към значима идея, помагаща устойчивото развиване на обществото, посредством своя първокласен календар за 2024 година Темата е изменението на климата, което визира всички райони по света и България.

Акцент тази година се слага върху цената на водата и опазването ѝ като незаместим естествен запас. Каузата, зад която Fibank застава, е ориентирана към битката с климатичните промени, дефицита на вода и замърсяването. Чрез разпространение в обществото на високата стойност, която този естествен запас има за нас и по какъв начин да го запазим.

Концепцията на календар 2024 съчетава финеса и грацията на девойките от националните ни тимове по художествена гимнастика, които извършват за фотосесията своите композиции в стилистиката на динамичната сила, която дава водата.

„ За нас беше огромно предизвикателство да участваме в тези фотоси, тъй като до в този момент не сме правили сходна фотосесия. Беше забавно и доста се забавлявахме. Сега, когато виждаме резултата всичко сме доста удовлетворени от получилото се и желаеме да благодарим на екипа, който се погрижи това да стане действителност “, сподели многократната ни медалистка от огромни шампионати Боряна Калейн.

Зад реализацията на плана стои екипът на рекламна организация KIWI Advertising, a неповторимите фрагменти са снимани от фотографа Петър Пешев.

Както всяка година, по този начин и тази, календарът на Fibank има освен обществена, само че и благотворителна идея. Всеки клиент, който желае да се включи в дарителската самодейност може да поддържа Българската федерация по художествена гимнастика като се снабди с календара на символичната цена от 10 лева във всеки клон или офис на банката в цялата страна. В края на акцията Fibank ще удвои събраната сума. Събраните средства ще бъдат употребявани с благотворителна цел напълно в интерес на родната художествена гимнастика.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР