Концепцията на екшън комедията The Man From Toronto ни допада

...
Концепцията на екшън комедията The Man From Toronto ни допада
Коментари Харесай

Уди Харелсън, The Man From Toronto, Кевин Харт и заместникът на Джейсън Стейтъм

Концепцията на екшън комедията The Man From Toronto ни подхожда много. Още повече ни харесваше, че в основните функции трябваше да забележим двама от нашите любимци - Кевин Харт и Джейсън Стейтъм.

За страдание няма да забележим Стейтъм в ролята на прославен наемен палач, което стана ясно през миналата седмица. Ситуацията се оказа стресова, тъй като напускането на артиста се случи четири седмици преди началото на фотосите.

Sony обаче съумяха да реагират бързо и откриха заместител в лицето на Уди Харелсън. Според Deadline, по този начин графикът на кино лентата няма да се измести кой знае какъв брой и фотосите би трябвало да стартират след пет седмици, а The Man From Toronto да е по кината от 20 ноември.

Много харесваме Харелсън и считаме, че е страховит артист, само че малко сме на кантар дали тази роля е за него. Не че желаеме да се вършим на Асен Блатечки и да изреждаме най-малко 50 други имена, само че излъчването и силата, която носи Джейсън Стейтъм, бяха в пъти по-подходящи.

Ако не Стейтъм, то някой различен със сходни на неговите качества също би бил добър избор. Веднага бихме споделили Дуейн Джонсън, само че знаем, че това е невероятно поради многото му задължения.

А най-хубавото е, че Уди Харелсън може да ни затвори устите и да ни накара да съжаляваме, че сме се усъмнили в него. Защото, да, добър е тъкмо толкоз. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР