Контролният съвет на ПП „Републиканци за България” проведе днес първото

...
Контролният съвет на ПП „Републиканци за България” проведе днес първото
Коментари Харесай

Адв. Диан Иванов е избран за председател на Контролния съвет на Републиканци за България

Контролният съвет на Политическа партия „ Републиканци за България” организира през днешния ден първото си съвещание, оповестиха от пресцентъра на партията.

Съобразно Устава на партията, членовете на Контролния съвет - Диан Иванов, Христо Христов, Дияна Георгиева, Анна Лисичкова и Чавдар Маринов единомислещо избраха ръководител на органа. Тези функционалности ще извършва юрист Диан Иванов.

Диан Иванов е приключил Юридически факултет на Софийски университет. Управлява сполучливо Адвокатско сдружение с офиси в София и Варна. Специалист в региона на административното и застрахователното право. Член на International Bar Association - най-голямата адвокатска асоциация в света. Член на International Advisory Experts. Участвал в голям брой интернационалните правни конференции. Автор на изявления и публикации на правна тема, в това число и в интернационалните издания - ICLG, IBA Real estate Committee Newsletter и други.

На съвещанието на Изпълнителния съвет на Политическа партия „ Републиканци за България “ на 29 ноември, адв. Диан Иванов и доктор Борис Велев бяха избрани да дават отговор за бранш „ Правосъдие “.



По време на онлайн срещата бяха разисквани ролята и мястото на Контролния съвет, като членовете единомислещо одобриха, че ще оказват изцяло подпомагане на всички структури на Политическа партия „ Републиканци за България”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР