“Контролата срещу отбора на Волейболен клуб “Левски София”, насрочена за

...
“Контролата срещу отбора на Волейболен клуб “Левски София”, насрочена за
Коментари Харесай

Пропадна контролата между Хебър и Левски в Пазарджик

“Контролата против тима на Волейболен клуб “Левски София”, планувана за през днешния ден от 17:45 в спортна зала “Васил Левски”, се анулира. Поради разнообразни аргументи съставът на сините е стеснен и изиграването на контролата отпада. Хебър пожелава триумф на Левски!”, това написаха във фейсбук страницата на отбора от Пазарджик.

Припомняме, че

Левски София и Хебър (Пазарджик) стартираха годината с тъждество 2:2 в контролата между тях през вчерашния ден. В зала " Левски София " бяха изиграни 4 гейма по съглашение сред двата щаба.

Левскарите завоюваха първата част с 25:22. Гостите от Пазарджик изравниха след 25:23. Със същия резултат сините волейболисти взеха третия гейм. До равенството се стигна след 25:19 за Хебър във финалната част.

Най-резултатни за " синия " отбор бяха Самуил Вълчинов и Венислав Антов с по 13 т. За гостите канадецът Брадли Гънтър записа 17 т.

Трима състезатели на Левски София се готвят с националния тим за юноши до 18 година

По време на загрявката през вчерашния ден либерото Владислав Иванов удари дясното си коляно, а Владимир Гърков е с болки в рамото. Капитанът Боян Йорданов пък се завърна след лекуване на травма, както и Гордан Люцканов, само че бе преценено, че няма потребност да се форсират на този стадий.

От щаба на Хебър демонстрираха схващане, макар че инспекциите са значими в подготовката на пазарджиклии за Шампионската лига.
Свързани вести Хебър с 2 контроли за 24 часа
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР