Консултативният съвет премина конструктивно, но беше много лежерен. На него

...
Консултативният съвет премина конструктивно, но беше много лежерен. На него
Коментари Харесай

Марешки: Убийството на Петър Христов е атака срещу правителството и България

Консултативният съвет мина градивно, само че беше доста лежерен. На него се говореше единствено за нарастване на парите за въоръжаване. Ние в нашата партия сме пацифисти и не желаеме да приказваме за война. За нас доста по-важно е да се отделят средства за вътрешна сигурност, а не за въоръжаване.

Това сподели пред камерите на БТВ водачът на партия "Воля " Веселин Марешки, който разяснява вчерашния Консултативен съвет по национална сигурност при президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила. "Хубаво е, че през вчерашния ден се събрахме всички и нямаше изчезнали водещи политици. Това демонстрира единност преди поемането на председателството на Европейски Съюз, което малко се помрачи с последните престъпни случаи. Познавам незадълбочено Петър Христов. Според мен това ликвидиране е опит за нагнетяване на напрежението и офанзива против държавното управление, както и против България. Всички показни убийства по време на прехода са били с тази цел - да се ударят ръководещите. Аз не се усещам заплашен ", безапелационен беше той.

"Относно вота на съмнение, ние декларирахме още ноември, че няма да участваме в този цирк, тъй като сега няма опция и това е един неправилен пиар. Декември излиза Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово,... към профила и повтаря моите думи, че няма опция и го изкараха най-големия политик. Ние ще гласуваме "въздържал се " и това казахме още ноември. Ние щяхме да подкрепим този избор, в случай че Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила беше излязла и оповестила, че тези 10 милиарда, за които приказва, че изчезват всяка година, ще бъдат вкаранаи в действителната стопанска система и дадени на пенсионерите. Когато се появи опция, тогава ще се замислим за действителен избор на съмнение. Ние сме опция, само че с 12 индивида не можем да създадем доста неща ", изясни Марешки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР