Конструкцията на правителството беше антикризстна. Правителство, което е създадено да

...
Конструкцията на правителството беше антикризстна. Правителство, което е създадено да
Коментари Харесай

Цветанка Андреева: На Денков му липсва харизмата на човек, който ще тропне по масата

Конструкцията на държавното управление беше антикризстна. Правителство, което е основано да спре политическата рецесия и отрицателни натрупвания по време на тази рецесии. Това разяснява политологът Цветанка Андреева в предаването “Денят онлайн ” по Нова нюз.

По думите ѝ острите реплики на премиера Денков към зърно прозиводителите са неверни.

Липсва му харизма на човек, който ще тропне по масата. Протестът се промени, влизайки и в други браншове. Там има доста насъбрана неправда. Тук има обективни претенции. Всеки митинг, който визира властта е политически. Може би митингът няма да успее да смъкна държавното управление, защото не предлага различна стратегия. Това е обществен, по-скоро гнет, само че не и терористи. Колко и да бяха сериозни към Бойко Борисов, той решаваше проблемите. Всеки един митинг довеждаше до кабинета си и там постигаше спораузмение. Такъв вид метод отива повече на съдружен кабинет. Денков трябваше да мине не през медиите, а в Народното събрание. Там трябваше да убеди политическите групи. Тогава щеше да има силата да диалект с този корав звук, съобщи Андреева.

Относно откритият дрон край Тюленово и желаната оставка на министъра на защитата, тя разяснява: “Тагарев е емблематична фигура за това държавно управление. Той е индивидът, който най-праволинейно се вписва в линията за евроатлнатизъм. Той е фокусът на най-голямата рецензия на опозицията. Министърът на защитата също го сподели, войната в действителност е близо. Един дрон на скалите е нещо, което не ни визира визулано и не ни плаши. Само на благи в Черно море има толкоз доста струпана военна мощност. Това, че не я виждаме, не значи, че не съществува ”.

Според нея в полза на ръководещите е да се подпише съдружно съглашение преди локалните избори.

Не мисля, че ще предреши кметската борба за София. Ще се сбият другите идентичности. Идентичността на “Продължаваме смяната ”, опита да се наложи като политически облик. Те влязаоха с кандат, който получава опозция в личните си среди.

От друга страна ще забележим каква еднаквост ще носи претендентът за кмет на ГЕРБ. Ще забележим доста сериозен конфликт съгласно мен. ГЕРБ имат стратегическо предиомство. Васил Терзиев към този момент е на терен. Голямото предизвикате. Голямото предизвикателство пред ГЕРБ е да съумеят да вдигант част от негласуващите, сподели още политологът.

Андреева счита, че ГЕРБ и ПП-ДБ ще бъдат съществени съперници на локалните избори.

" Те имат общи политически врагове. От една старна президента Радев, от друга изразената съпротива в лецето на Българска социалистическа партия и “Възржадане ”. Има заплаха негласуващите да основат предпосатвка за нов политически индивид ".

Президентът Радев не е субектът, който ще вдигне негласуващите. Той влезе в лявото пространство, влиза при националистите на “Възраждане ”. Той евентуално ще бъде идващият ляв водач. Той се явява политическа опция на евроатлантиците. Тук приказваме за нещо по-разлчино, появяването на нов индивид. Не един път сме ставали очевидци по какъв начин избухва нов план, добави Андреева.
ТЕМА преди 8 часа 480 преди 8 часа 408 преди 9 часа 1030
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР