Конструкторът на космически системи и политолог Сергей Хрушчов, син на

...
Конструкторът на космически системи и политолог Сергей Хрушчов, син на
Коментари Харесай

Сергей Хрушчов: СССР преди и Русия сега са далеч от САЩ като военна сила

Конструкторът на галактически системи и политолог Сергей Хрушчов, наследник на руския партиен и държавен водач Никита Хрушчов изнесе лекция в Лас Вегас, Съединени американски щати пред към 200 души, заяви Las Vegas Sun. Хрушчов изложи историята на руско-американските връзки от 1917 година до през днешния ден, като изключително внимание отдели на интервала, в който неговият татко е управлявал Съветския съюз (1953-1964 година). Той заяви, че Москва е получила от Вашингтон предложение двете страни да провеждат взаимен полет до Луната, само че татко му отклонил това.

" Той се опасяваше да покаже какъв брой е изостанала руската страна и какъв брой слаба е тя чисто софтуерно. Това не се е трансформирало доста и с убеденост мога да кажа, че нито тогава Съюз на съветските социалистически републики, нито в този момент Русия са близки по военна мощност до Съединени американски щати ", сподели още Сергей Хрушчов.

Лекторът означи и огромната разлика в културата и моралните полезности сред двете страни. Според него, основата на демократичните общества е законът, само че през днешния ден има доста въпросителни по отношение на това, дали в Русия през днешния ден има такова общество.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР