Конституционно прокламираната независимост на съдебната власт, ако съществува, е в

...
Конституционно прокламираната независимост на съдебната власт, ако съществува, е в
Коментари Харесай

Маргаритов: Работата на политиците е да довършат започналата съдебна реформа, за да има тя смисъл

Конституционно прокламираната самостоятелност на правосъдната власт, в случай че съществува, е в процесуалния механизъм, само че не в административната част. Това е огромна система. Работи в услуга на всеки човек. Сигурен съм, че там работят в масата си експерти и не може да се поставя черен щемпел върху всички поради няколко индивида. Но тук и политиците си имат своята значима функционалност да доразработят нещата, с цел да се потвърди, че всичко това има смисъл, че има смисъл в правосъдната промяна. 

Това разяснява пред Нова тв юристът Димитър Маргаритов. 

Разкритията на арбитър Цариградска и фактът, че откакто са я заплашвали кат одействащ арбитър и това е документирано, само че не се е случило нищо, няма последствия, демонстрира какъв брой е значимо Народното събрание като се е хванал да проверява, да стигне до край при оптималната гласност и измененията в законите да се случват, разяснява Борис Станимиров. 

От тази позиция ние на коя страна приличаме - на путинова Русия или на европейска страна. Как може един нарушител да заплашва арбитър по време на правосъдно съвещание! Очаквам свадите със правосъдната система и Пирогов да намерят своето развиване, тъй като те са основни за обществото, защото става въпрос за правдивост и за грижа за здравето на хората, разяснява той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР