Константин Папазов сподели пред медиите, че неговите възпитаници ще се

...
Константин Папазов сподели пред медиите, че неговите възпитаници ще се
Коментари Харесай

Константин Папазов за срещата за Суперкупата: Ще се отнесем отговорно, не като към контролен мач

Константин Папазов показа пред медиите, че неговите ученици ще се отнесат отговорно към мача за баскетболната Суперкупа на България. Наставникът на Левски Лукойл въпреки всичко сподели, че подготовката не е била подчертана върху утрешния конфликт с Рилски състезател:

 Симеон Илиев пред ТОПСПОРТ: Бързо се влюбих в баскетбола, постоянно съм желал да играя за България
Симеон Илиев пред ТОПСПОРТ: Бързо се влюбих в баскетбола, постоянно съм желал да играя за България

" Възхищавам се на Кобе Брайънт "

" Двата клуба направиха съществени взаимни отстъпки, бяхме оптимално правилни един към различен, с цел да се случи това събитие. Малко рано се явява този мач, само че считам, че ще компенсираме с готовност и да се отнесем отговорно. Всички съпътстващи фактори към датата бяха доста комплицирани и единствено взаимоотношението сред трите страни - клубове и НБЛ, ни оказа помощ. Ще се отнесем отговорно, не като към надзорен мач, а като към събитие, което се прави за положителното на българския баскетбол.

Не сме нарушавали подготовката си и акцент в нея не може да бъде утрешният мач, поради надалеч по-големите ни цели, само че сме се съобразили. Доста време от тези 20 дни прекарахме на стадиона и сме наблегнали на базисната подготовка. Изиграхме две контроли, в които изненадващо сполучливо изиграхме в нахлуване. Нещото, което изисква много повече време и работа в синхрон е играта в отбрана и точно на нея ще наблегнем в бъдещата ни работа. Ще играем за победа в този мач, само че сигурно е по-добър мач от контрола, тъй като има по-голяма значителност, стойност ", приключи опитният експерт.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР