Константин и неговата съпруга Надя са една от най-очарователните светски

...
Константин и неговата съпруга Надя са една от най-очарователните светски
Коментари Харесай

Константин и Надя очароваха всички в мрежата: "С любов на върха"

Константин и неговата брачна половинка Надя са една от най-очарователните всемирски двойки. Тяхното семейство е фантазия за хиляди други, а любовта им е извънредно мощна и буйна. Съвсем скоро Коцето показа фотоси от неговата зимна отмора с Надя и техни другари, а един от фрагментите провокира същински възторг.

Надя провокира вълна от положителни мнения в Инстаграм. Феновете на фолк артиста не скриха възхищението си от неговата половинка, а мотив за това бе точно въпросния кадър от зимната почивка на фамилията.

Виж още:

Зимният сезон тази година е изключително подобаващ за планински туризъм, разходки и каране на ски. Коцето и Надето са решили не да избягат на топла дестинация, а да се отдадат на ски в планината. Двамата театралничат облечени по този начин, както прилича за сходни интензивности - в спортни екипи, а фотографията е уловила хубав миг, за който артистът написа по този начин: " С обич на върха! ". 

" Смисълът на живота в една фотография отлично ", написа почитател в мненията, а различен: " Красива фотография. Супер сте, Коце! Обичайте се и бъдете щастливи! ", гласят част от възхвалите на почитателите. 

Междувременно стана ясно, це Коцето е работил с една от най-младите и изгряващи звезди във фолка, а точно Лидия. " Щастлива съм за опцията да работя с този огромен експерт. Благодаря ти, Константин, че бяхме дружно в това ", показа чаровната русокоска към тази фотография, а скоро ще разберем повече за новия план на изпълнителите. 

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/konstantin_official7/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР