Константин го закъса доста серизоно със здравето. Певецът сподели в

...
Константин го закъса доста серизоно със здравето. Певецът сподели в
Коментари Харесай

Стресът съсипа гласа на Константин? Певецът губи хиляди левове, плашат го с операция

Константин го закъса много серизоно със здравето. Певецът показа в Instagram стори, че се постанова да откаже много идни участия, тъй като има проблеми с гласа.

" Моят професор ми сподели, че в случай че продължа да пея и да викам по кръчмите, ще би трябвало да легна за трети път за интервенция. Спазвам безспорна хигиена на гласа, върша ултразвуци, лечения и инхалации. Надявам се, че всичко ще се всичко да мине. На 12 октомври се връщам още веднъж на сцената ", показа още Коцето.

Виж още: Ето по какъв начин съблазнява мъжете: Александра Богданска вилнее из Лондон в огненочервена рокля 

Певецът се приготвя и за огромен концерт в " Арена Армеец ", където ще бъде на сцената с Ку-ку бенд, Софи Маринова и Преслава. 

Хейтъри пишат в нета, че Коцето има проблеми с гласните връзки, породени от напрежението от обвиняванията против него за обезчестяване, които се появиха в края на лятото. Припомняме, че против фолк звездата имаше тъжба от старозагорка на име Надя. Момичето твърдеше в тъжба пред управляващите, че Коцето я е бил изнасилил.

Виж още: Стилна, секси и без облекла: Галена даде урок по сладка еротика на по-младите колежки

 

Певецът на " Черна роза " отхвърли всички обвинявания против него, само че все още не е известно по какъв начин се е развила обстановката. Стана ясно обаче, че въпросната Надя, твърдяща, че била насилена от звездата, имала опит с подправени тъжби.  По-рано тя била подала тъжба за обезчестяване против паралия в Свети Влас.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР