Константин Баждеков призна пред Тема Спорт, че е водил разговори

...
Константин Баждеков призна пред Тема Спорт, че е водил разговори
Коментари Харесай

Баждеков: Проведох разговор с Наско Сираков за моето евентуално завръщане в Левски

Константин Баждеков призна пред " Тема Спорт ", че е водил диалози за завръщане в Левски. Бившият финансов и изпълнителен шеф на клуба е гласен за член на новия Управителен съвет на " сините ". Кандидатурата на Баждеков към този момент е разисквана от Надзорния съвет. Тя е издигната от притежателя Наско Сираков.

" Дали ще стана отново част от Левски, може да реши единствено Надзорният съвет. Ако имат потребност от мен, с наслада ще се съглася да се върна в клуба. Имам диалози с Наско Сираков, водихме такива и по време на Общото заседание на Левски. Вярвам, че той ще успее да извади клуба от тази обстановка. За да го направи, би трябвало да има поддръжката на всички левскари. Той е обединителна фигура.

Аз в случай че мога да съм потребен, с наслада ще оказа помощ. Важното е да се конструира новата администрация, която с дейностите си да изведе Левски там, където му е мястото. Мисля, че това може да се направи. Със Сираков сме си помагали доста пъти, имали сме и много триумфи. Е, не са липсвали и тъжни моменти, само че те са, с цел да се преодоляват и по-късно да се върви нагоре ", съобщи Баждеков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР