Конкурсите за красота винаги са били противоречиви събития, а изборът

...
Конкурсите за красота винаги са били противоречиви събития, а изборът
Коментари Харесай

Мис Изкуствен интелект - конкурсите за красота не са това, което бяха

Конкурсите за хубост постоянно са били спорни събития, а изборът на победителките - индивидуален, тъкмо каквито са и разбиранията за това какво е хубава жена. Е, има някои общовалидни условия като липса на корекции, в случай че конкуренцията не е с акцент върху тях. Но в днешния свят под изкуствена хубост към този момент би трябвало да разбираме друго.
 Руми Алкахтани - първата участничка от Саудитска Арабия на Мис Вселена
Красавицата, която написа история - първата участничка от Саудитска Арабия на Мис Свят

Жените са от ден на ден на респект

Съвсем скоро, в края на месец май, ще имаме първата Мис Изкуствен разсъдък (Miss AI). Необичайната конкуренция ще бъде част от първите по рода си World AI Creator Awards - награди за наличие, основано посредством изкуствен интелект. Организатор на събитието е платформата Fanvue, в която против абонамент можем да преглеждаме фотоси на компютърно генерирани модели и основатели на наличие, някои от които са и единствено за пълнолетни.

AI инфлуенсърите набират от ден на ден известност в обществените мрежи, а в този момент една от тях ще бъде провъзгласена за най-красивата. Участничките ще бъдат оценени не само на база хубостта и цялостната си визия, само че и по отношение на техническите умения, които са вложени в тяхното основаване. Всички би трябвало да са 100% артикул на AI, без значение какви тъкмо техники и начини са употребявани.
 Снимка 661277

Ще се обърне внимание и на тяхната известност в интернет пространството, която също е явен симптом, че основателите им са се справили добре със задачата.

Като образец можем да дадем Емили Пелигрини - компютърно основан облик на красива италианка, която печели хиляди на месец от своите стотици хиляди почитатели и абонаменти в OnlyFans. Тя ще бъде част от журито на Miss AI.

С отговорността да прави оценка претендентките се е заела и Атиана Лопес, испанска инфлуенсърка, дело на изкуствения разсъдък, която печели по над 10 хиляди $ на месец посредством рекламиране на различни брандове.

İspanya'da yapay zeka ile influencer oluşturuldu! 125 bin takipçili Atiana Lopez'in aylık dikkat çekti!: Modern çağ teknolojisinin en çok konuşulan gelişmelerinden biri de yapay zeka oldu. İspanya'nın Barcelona şehrinde…
— Türkçe (@turkce)
Победителката ще получи не корона, а 5000 $ кеш и равностойността на още толкоз в популяризация в интернет пространството. А преди да бъде оповестена, всички участнички ще би трябвало да отговорят на един въпрос, който участва и на обичайните състезания за хубост - какво биха създали, с цел да стане светът едно по-добро място. Е, в този случай отговорите няма да са на база персонални размишления и пристрастености, а авансово заложени от техните основатели, написа Forbes.
 Next Stop Paris - филмов откъс на сантименталния филм, основан най-вече с изкуствен интелект
Когато изкуственият разсъдък сътвори сантиментален филм

Попадение или отчаяние е Next Stop Paris

Организаторите на необикновената надпревара обясняват, че с състезанието Мис Изкуствен разсъдък не желае да разрушават стандартите за хубост и да основават ново обикновено. Целта им е по-скоро да популяризират този тип наличие и работата на основателите му, която може да бъде толкова реалистична, че да заблуди съвсем всеки. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР