Конкурси за красота вече има много, но един е този,

...
Конкурси за красота вече има много, но един е този,
Коментари Харесай

Руса и с голямо сърце - ето я новата най-красива жена на света

Конкурси за хубост към този момент има доста, само че един е този, чиято корона тежи най-вече. През предишния уикенд на блестяща гала в Мумбай, Индия бе определена 71-та носителка на купата Мис Свят. Това е 25-годишната Кристина Пишкова от Чехия. Тя наследи полякинята Каролина Билаевска, която носеше короната много дълго - от март 2022 година, тъй като предходната събитието по този начин и не се организира.
 Мис Свят България Ивана Събева ще ни показва на Мис Свят 2024
Българката, която ще ни показа на Мис Свят 2024

Много млада и красива

В красивата конкуренция взеха присъединяване 111 хубавици от целия свят. Имаше и българско наличие в лицето на 16-годишната Ивана Събева, която преди месец бе оповестена за Мис Свят България. На блестящия край на сцената излязоха единствено 40 претендентки, които завоюваха мястото си там с победи в разнородни надпревари, свързани с физическа подготовка, хубост, гении и обществена тирада.

Дългата надпревара е траяла от 18 февруари до 9 март. Във финалната вечер участничките бързо останаха едвам 12, а след това и осем. Те трябваше да заблестят освен с визия, само че и с разсъдък, отговаряйки на въпроси по разнообразни тематики, като да вземем за пример външна политика. Това не затрудни новата Мис Свят, която с изключение на модел, е и студентка по право.

Във финалната четворка останаха представителки на четири разнообразни района от света - Африка, Америка и Карибите, Европа, Азия и Океания. Като последна задача те трябваше да показват своите филантропски цели и проекти през авторитетни индийски предприемачи и да съумеят да ги впечатлят.

Е, и тук Кристина Пишкова се оправи най-добре. От години тя се занимава с обезпечаване на достъп до обучение на децата в Африка. Именно това е и задачата, с която ще напълни със смисъл слогана на състезанието - " Красота за ". А нейни подгласнички останаха Ясмина Зейтун от Ливан, Аче Абрахамс от Тринидад и Тобаго и Лесего Чомбо от Ботсвана, написа CNN.
 Апаме Шьонауер е Мис Германия 2024, само че за какво всички я атакуват
Защо всички атакуват новата Мис Германия

Какво възмути множеството германци

След края на състезанието новата Мис Свят дефинира дните си в Индия като " цветни и доста разнообразни ". Сподели, че е доста впечатлена от това хората там наистина се борят за задачите си и счита да последва техния образец. Тя добре знае, че короната е освен привилегия, само че и голяма отговорност и няма да си позволи да разочарова упованията, които всички имат към нея. Затова ще работи в действителност крепко през следващата година, цитират я от Business Standart.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР