Конкурсът Наградите на БАР – BAAwards 2017 удължава крайния срок

...
Конкурсът Наградите на БАР – BAAwards 2017 удължава крайния срок
Коментари Харесай

Конкурсът BAAwards 2017 удължава крайния срок за подаване на заявки

Конкурсът Наградите на БАР – BAAwards 2017 удължава крайния период за подаване на акции. Заявки ще се одобряват до 3 септември, неделя. Причина за смяна на периода е огромният интерес, деклариран от голям брой компании, както и желанието на уредниците да дадат опция повече организации да изпратят свои кандидатури и да споделят know how с сектора. Заявките се одобряват онлайн на http://www.baawards.com/.
" Конкурсът притегля внимание на от ден на ден компании, като тази година имаме изразен интерес от доста разнообразни сфери на бизнеса. Конкурсът BAAwards се утвърждава като значима платформа за показване на най-успешните практики в региона на маркетинговите връзки и шерване на ноу хау. Правим всичко, с цел да дадем опция на оптимален брой експерти в бранша да вземат участие в него. “, разяснява Росен Мисов, изпълнителен шеф на БАР.
Наградите на БАР ще отличат експерти и екипи в региона на маркетинговите връзки, развиването на марката и рекламата, компании, организации, неправителствени и други организации, чиито акции са осъществени на българския пазар от 2016 до м. май 2017 година. Всяка акция може да получи от член на съдийската група противоположна връзка, аргументираща оценката на журито.
Подробна информация за кандидатстване, критерии, жури и процедура на оценяване може да бъде открита на уеб страницата на премиите – www.baawards.com. Крайният период: неделя, 3 септември е финален.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР