Конкурсът „Manhunt” стартира през 1987 година в Сингапур когато Алекс

...
Конкурсът „Manhunt” стартира през 1987 година в Сингапур когато Алекс
Коментари Харесай

Енджи Касабие журира Мистър Manhunt 2018

Конкурсът „ Manhunt” започва през 1987 година в Сингапур когато Алекс Лиу, шеф на „ Metromedia” Сингапур, взема решение да организира първият мъжки конкурс. Като „ Manhunt International” състезанието се провежда за първи път през 1993 година в Австралия. Като първия международно разпространяван се счита този през ноември 1995 година в Сингапур, когато 35 мъже от целия свят се състезават за влиятелната купа и парична премия от Щатски долар 100,000.

Този конкурс се излъчва в Сингапур и още 38 страни с към 420 милиона фенове по целия свят. Днес в „ Manhunt International” взимат присъединяване 80 страни. За България лиценза за интернационалната демонстрация е в ръцете на стилния деспот Ирина Папазова и Атанас Лазаров. Предварително подбраните от всяка страна финалисти се борят за паричната премия от Щатски долар 50,000 и доста предметни награди.

До днешна дата „ Manhunt International” е най - влиятелния и известен конкурс за мъже - модели. „ Manhunt България” се провежда за първи път през 1998 година. Победителя Мариян Кюрпанов прави необикновен дебют за страната ни, като на международния край като се подрежда на влиятелното 6 място.

Този триумф през годините не престават Али Алиев, който влиза във финалната десетка и Мирослав Йончев, който печели премията за най-хубаво тяло в света. През 2017г Георги Вълков печели в Бангок най-хубав модел на Европа. През тази година спечелилият в Mister Manhunt International Bulgaria ще показва страната ни в Австралия, измежду 80 страни. Финалната церемония вечер е на 10.11 от 20.00 часа в новооткрития мюзик хол Олигарх.

Тази година “Менхънт България 2018” ще бъде отдаден на задачата - “Бъди здрав, бъди атлетичен!” и ще промотира здравословния метод на живот. По време на състезанието момчетата ще отпиват от водата “Глътка здраве”, както и ще поддържат форма с новия чай Активен и здрав.

В оценяващите влиза красивата диетоложката Енджи Касабие, английския мистър инглиш Лиам Уебър, Георги Вълков - Менхънт 2017, създателя на първата инстаграм организация GBS models дон Санчес, Наталия Кобилкина, топ гримьора Кирил Чалъков. Силвестър Лолов пък от месец приготвя хореографията и европейската визия на стилната конкуренция.

Ще се насладим на порция fashion от ултра модерните Pause jeans, обичаните бански на Джродж Клуини Vilebrequin, a във финалния тур ще забележим кандидатите в международния бранд MONDO,който неотдавна е към този момент и в България. Генерален сътрудник тази година са Березка - верига съветски магазини. А формален хотелски сътрудник е дизайнерския бутиков хотел Les Fleurs в сърцето на Витошка.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР