Конкурс за директор на Регионалния исторически музей обяви общината в

...
Конкурс за директор на Регионалния исторически музей обяви общината в
Коментари Харесай

Търсят директор за музея в Монтана

Конкурс за шеф на Регионалния исторически музей разгласи общината в Монтана.
Кантидатите, би трябвало да са подготвени да дават отговор за организация, управление и надзор на цялостната работа в музея за 5 години.
Минималните условия за длъжността са кандатите да имат висше образователно-квалификационна степен „ магистър” – Професионално направление – история и археология, социология, антропология и науки за културата. Професионален опит 5 години, да е работоспособен жител, да не е осъждан, да има управническа и организационна подготвеност, която да включва дарба за образуване на цели, пътища за тяхното реализиране и предстоящи резултати.
За преимущество се смята: присъдени научни степени, опит в региона на музейното дело и запазване на културното завещание и присъединяване в създаването и реализацията на стратегии и планове, както и чуждоезикова подготовка и компютърна просветеност.
Документите се подават персонално от всеки претендент или посредством прокурист в постройката на Община Монтана, ул. ”Извора” № 1, в „ Център за услуги и информация на гражданите”, гише №1 в едномесечен период от издание на обявата за състезанието на формалния уебсайт на община Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР