Конкуренцията в пощенската кутия спадна с 16%, освобождавайки място, за

...
Конкуренцията в пощенската кутия спадна с 16%, освобождавайки място, за
Коментари Харесай

Има достатъчно място в добрата стара поща

Конкуренцията в пощенската кутия спадна с 16%, освобождавайки място, с цел да привлечете повече внимание и пазарен дял. Пощенската работа на Съединените щати (USPS) неотдавна разгласи финансовите си резултати за третото тримесечие на 2023 година (1 април – 30 юни 2023 г.). Те оповестиха, че размерът на маркетинговата поща е намалял с 2,6 милиарда броя или 16% (което коства над 333 милиона $ приходи) в съпоставяне със същото тримесечие на предходната година.

С понижена маркетингова поща в цялата страна имате опция да завладеете пазарен дял от вашите съперници. Това е минимум претъпканият маркетингов канал сега и е евентуално да остане подобен с наближаването на годината на изборите в Съединени американски щати и пренасочването на разноските за политическа реклама към малкия екран и цифровите технологии. Всъщност специалистите по политическа реклама предвиждат, че разноските за директна политическа реклама ще намалеят фрапантно до 9,2% дял от всички разноски през 2024 година, което е спад от 22,8% през 2019 година

С по-малко печатни реклами в пощенските кутии на американците ще имате по-малко конкуренция, с цел да извършите трайно усещане на евентуалните клиенти.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР