Конгресът на БСП беше свикан, за да се скандира името

...
Конгресът на БСП беше свикан, за да се скандира името
Коментари Харесай

Корнелия Нинова била като Вълко Червенков

Конгресът на Българска социалистическа партия беше призован, с цел да се скандира името на водача, счита политологът Татяна Буруджиева.

Тя даже съпостави водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова с Вълко Червенков. Пред Българска национална телевизия Буруджиева, която е някогашен народен представител от Българска социалистическа партия съобщи, че подобен вождизъм в партията не е имало от времето на Червенков, който е бил водач на Българска комунистическа партия в най-мрачните сталински времена.

Според Буруджиева интензивността на опозицията не значи да се стигне наложително до оставка на държавното управление.

"Ако няма действителна конюнктура за смяна доста мъчно съпротива може да завоюва избори единствено с акция. Не можеш да свикаш цялостен конгрес, с цел да задължиш депутатската си група да внесе избор на съмнение. Това е вождизъм, обединение на личната ти личност с партията ", съобщи Буруджиева.

"Конгресът беше призован, с цел да може да скандира Нинова, а не Българска социалистическа партия. Има агитка, която от самото начало е подготвена да си скъса ризата и да вика Нинова. За първи път има водач, който счита, че особеното мнение, което се показва в рецензия против него, значи рецензия на партията ",посочи политологът.

Според специалиста Михаил Константинов българската политика е придобила водевилен темперамент, само че това даже е симпатично, тъй като нормално тематиките в нея са мрачни.

"Вотът на съмнение ще бъде несполучлив Ако инцидентно мине и има избори ще ги завоюва ГЕРБ ", съобщи Константинов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР