Конфузията е пълна: американските тайни служби обявиха, че Русия се

...
Конфузията е пълна: американските тайни служби обявиха, че Русия се
Коментари Харесай

Дойче веле и ФАЦ изумени и огорчени: Защо Тръмп все защитава Путин?

Конфузията е цялостна: американските секрети служби оповестиха, че Русия се е месила в предизборната акция в Съединени американски щати, само че Тръмп очевидно има вяра повече на Путин, който го уверил в противното. Какво значи това?, пита Райнхард Везер във „ Франкфуртер Алгемайне Цайтунг”, представен от Дойче веле.

Почти няма друга външнополитическа тематика, по която Доналд Тръмп толкоз трайно да следва една линия, както в връзките с Русия. Спрямо Китай той се извъртя на 180 градуса, по същия метод промени и изказванията си по адрес на канцлерката на Германия Ангела Меркел. За Северна Корея, за Сирия и за други спорове споделя ту едно, ту друго.

Но за съветския президент Владимир Путин Тръмп се изрича все по този начин позитивно – и по времето на предизборната си битка, и след нея. И единствено когато в Съединени американски щати се надигне изключително остра рецензия против странните му изказвания, той прави по някое малко конкретизиране. Същото се случи за следващ път и в този момент.

Най-важните американски секрети служби излязоха с оценката, че предходната година Русия се е намесила в предизборната битка в Съединени американски щати, а Тръмп незабавно опустоши това изказване с думите, че има вяра на президента Путин, откакто той отхвърля да е имало сходна интервенция. Конфузията не стана по-малка от направеното с половин уста доуточнение, че той, несъмнено, заставал зад своите секрети служби.

Просто това е следващото доказателство какъв брой незабавно се постанова да бъдат разследвани връзките сред екипа на Доналд Тръмп и Москва.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР