Кондуктор се прави на Човека паяк, за да продава билети,

...
Кондуктор се прави на Човека паяк, за да продава билети,
Коментари Харесай

Уникално:Пловдив- кондуктор продава билети от тавана

Кондуктор се прави на Човека паяк, с цел да продава билети, водачът слуша гръцка чалга, а пасажерите са безусловно натъпкани един до различен – фрагментите са градския превоз на Пловдив.

В претъпканото транспортно средство, което се движи по линия 20, младият кондуктор се придвижва над главите на пътуващите, правейки всичко допустимо, с цел да си свърши работата, оповестява Dariknews.bg.

От през днешния ден билетчето в София става 1,60 лв., столичани отхвърлят да заплащат

Стотици стачкуваха против цената на билетчето

Пловдив остана без тролеи

Между районните „ Южен “ и „ Северен “ непрестанно пътуват възпитаници от две езикови гимназии и студенти от новия корпус на пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “.

Освен по тази линия, дребни и неуместни рейсове в Пловдив постоянно се движат по направления 11, 18, 113, 17, 116, 36 и други

Според зам.-кмета по превоза Златин Велев, този вид транспортни средства би трябвало да покриват курсовете на градския превоз единствено в ненатоварените часове, само че очевидно превозвачите не се преценяват с това изискване.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящо наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР