Кондиционният треньор на ЦСКА Кирил Динчев, който е известен с

...
Кондиционният треньор на ЦСКА Кирил Динчев, който е известен с
Коментари Харесай

Кирил Динчев се срещна със “Слънчевите спортисти на България

Кондиционният треньор на ЦСКА Кирил Динчев, който е прочут с желанието си да се включва в благотворителни дела за следващ път сподели огромното си сърце. Той се срещна със " Слънчевите спортисти " на България. Това са деца и младежи, множеството от които носят в себе си Синдрома на Даун. Това обаче не пречи на тях, техните близки и треньори да пробват да ги приспособяват към света. И го вършат по най-хубавият метод, като те с усърдни тренировки, доста воля, усърдие и старания печелят медали в името на България.

Ето какво написа Кирил Динчев в профила си във " Facebook ".

" Имах опцията да следя едни по-специални спортисти. Едни спортисти, за които не всеки знае, само че те носят своята голяма стойност и принос към Българският Спорт. Едни спортисти, които са намерили път с помощта на волята си, гения и напъните си, с помощта на техните ментори, треньори и възпитатели- да потвърдят, че имат място на почетна стълбичка и на злато окачено на врата им. Видях едни дечица и към този момент пораснали персони, които са научени на непорочност, на образование, на дисциплинираност и на спортна просвета, които заслужават едно голямо Браво за всичко, което реализират. Искам да благодаря на Слав Петков и Роксана Кирилова за опцията да се срещна с тези Слънчеви Спортисти на България. Да изкажа възторженостите на хората грижещи се за тях, за търпението им, за отдадеността им и за професионализма, с които ги заобикалят всеки ден. А ние другите, можем да вземем един прелестен образец и да бъдем съпричастни по доста способи ".
 Снимка 591075
Източник:

Динчев зарадва най-хубавите ни спортисти, които се върнаха скоро от Чехия с няколко златни медалa от " Down Syndrome World Championship " 2022 и с тениска подписана от всички футболисти на ЦСКА.

Оказва се, че страната не отпуска никакви средства за тези деца и заради тази причина всеки, който е съпричастен и желае да помогне техният живот да бъде по елементарен, може да го направи като подари средства по следната сметка.

Туляр: " С ЛЮБОВ КЪМ ТЕБ " ФОНДАЦИЯ

IBAN: BG34IABG80981001037901

BIC: IABGBGSF

INTERNATIONAL ASSET BANK

Кауза: " Слънчевите спортисти на България "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР