Кондиционният треньор на Новак Джокович - Марко Паники, както и

...
Кондиционният треньор на Новак Джокович - Марко Паники, както и
Коментари Харесай

Нови заразени покрай Григор Димитров в тениса

Кондиционният треньор на Новак Джокович - Марко Паники, както и треньорът на Григор Димитров - Кристиан Гро, също са дали позитивни проби за ковид след присъединяване си на демонстративните шампионати от Адриа Тур в Белград и Задар.
Вчера първата ракета на България Григор Димитров разкри, че е дал позитивна проба за COVID-19, откакто игра в конкуренциите в Сърбия и Хърватия, като в събота той се изправи против Борна Чорич, преди да се отдръпна от присъединяване в шампионата поради признаци на заболяване. Днес самият Чорич разгласи, че е с позитивна проба за ковид, въпреки и да няма никакви признаци. Малко по-късно стана ясно, че измежду инфектираните участници в шампионатите са двама треньори - Марко Паники и Кристиан Гро.
Тестват тенисистите от Загреб, рекомендация за карантина към виделите Григор в Хасково*
Новината за новите позитивни проби ще ускори още повече рецензиите върху Джокович за изцяло безотговорното осъществяване на демонстративните шампионати. Още след първото издание в Белград преди седмица интернационалните коментатори разкритикуваха неналичието на всевъзможни противоепидемични ограничения на шампионата, а Джокович отговори, че организацията изцяло дава отговор на наредбите на държавните управления на Сърбия и Хърватия.
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 22 юни
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР