Кондиционният треньор на Дунав (Русе) Емил Иванов е един от

...
Кондиционният треньор на Дунав (Русе) Емил Иванов е един от
Коментари Харесай

Кондиционният треньор на Дунав първи от България се е записал за семинара в Еспаньол

Кондиционният треньор на Дунав (Русе) Емил Иванов е един от първите, които резервираха мястото си на семинара в " Еспаньол ", който ще бъде през февруари. Той към този момент е бил част от летните лагери " Кампус Барселона ", а в този момент ще пътува до каталунската столица и за среща с другия локален гранд.

" Съвсем инцидентно разбрах за семинара - споделя Емил Иванов. - Прочетох в медиите и се свързах с уредниците. Смятам, че това е огромен късмет за всеки треньор, който има упоритости да се развива. След като към този момент две години участвам на " Кампус Барселона ", в този момент ще ми е забавно да видя по какъв начин работи другият клуб и каква е неговата философия.

Футболът се развива с доста бързи темпове в наше време, с доста нововъведения. В България знаем, че всички схващат от футбол и политика. Това в кръга на шегата. Всъщност, с цел да си в действителност добър в това, което правиш, би трябвало да се развиваш и да учиш непрекъснато. В този смисъл семинарът в " Еспаньол " ще е още една крачка напред за всеки, който се занимава професионално с футбол. Всяка една тематика в програмата на семинара ми е забавна, не недооценявам информацията. Ще ми е забавно да направя паралел с нашите способи и да взема най-хубавото, което може да се приложи у нас.

Мисля,че програмата е направена по най-хубавия метод. Целта е да можеш да се концентрираш единствено върху футбола, да не се занимаваш с разнообразни въпроси и възможни проблеми от битово естество, а да извлечеш най-хубавото за себе си като треньор. Осигурени са хотел, хранене, логистика и преводачи, което приказва за съвършена организация. "

Няколко български треньори ще имат късмет да се срещнат със структури и методики в Академията на един от най-популярните испански клубове през февруари 2018 година Семинарът ще отвори вратите на познанието с лекции, тренировки и на практика занимания, както и наблюдаването на мачове на младежки обединения и първия тим.

Футболните хора от България, които проявят интерес, ще получат цялостни данни за структурирането на работата в Академията на " Еспаньол ", а ежедневните лекции са при светила в обособените области на работата с подрастващи футболисти.

Методистът Пол Гарсия, Дани Парра, дълготраен отговорник за физическите и кондиционните методики в клуба, а Хауме Сабате е механически шеф на Академията. Ще се гледат занимания на обособени обединения, като до тях ще има човек, който да изяснява същността на заниманията и аспектите, в които се работи на тях. Предвидено е и гледане на мач на първия тим на " Еспаньол ".
За треньорите от България уредник на визитата на семинара е Cosmo Futbol, който в две следващи години заведе над 150 деца от нашата страна на лагерите Campus Barcelona в другия каталунски клуб " Барселона ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР