Конър Макгрегър прави дългоочакваното си завръщане в Октагона срещу Доналд

...
Конър Макгрегър прави дългоочакваното си завръщане в Октагона срещу Доналд
Коментари Харесай

Сент Пиер прогнозира Макгрегър срещу Серони - slava.bg

Конър Макгрегър прави дълго чаканото си завръщане в Октагона против Доналд Серони в UFC 246 и Джордж Сент Пиер направи бърз разбор на борбата.

Канадецът има вяра, че Конър може да нокаутира Серони, само че и той като Чаел Сонен смята, че колкото по-дълго продължава дуела, толкоз повече възможностите за победа на "Cowboy " се усилват, предава ММА.bg.

"Ако борбата е къса, залагам за Макгрегър. Ако дуелът продължи дълго, ще е за Серони.

А това дали борбата ще е къса или дълга зависи напълно от тактиката на Серони, счита Сент Пиер. Той мисли, че в случай че "Cowboy " реши да се бори с Макгрегър, това ще му помогне да придвижи борбата в по-късните рундове.

Много зависи дали Серони ще излезе с желание да се бори, тъй като той има постоянна игра на земя, която е много подценявана. Тренирал съм с него преди. Има положителни събаряния. Той е доста избухлив. Хората не знаят това, тъй като той не го употребява постоянно. Направи го против Патрик Коте. Ако играе по този начин, с цел да избегне бурята, която Макгрегър ще му сервира първите минути, мисля че може да вземе тази борба. "

Въпреки, че GSP няма ясно изразен любимец в тази борба и всеки има своите шансове, той клони малко повече към победа за Макгрегър.

"Мисля, че в случай че Серони употребява битката си има положителни шансове за победа. Но в случай че играе бокс и карате против Макгрегър, то Макгрегър ще го нокаутира... Трудно е. Шансовете са повече за Конър. Килограмите са в интерес на Серони. Макгрегър наподобява огромен. Не знам доста за Макгрегър. Но от това, което съм виждал, той е като снайпер. Когато се биеш с подобен конкурент би трябвало да се движиш, да сменяш равнищата и ъглите, да сменяш дистанцията. Не знам дали Серони ще направи това. Той постоянно стартира постепенно и тук в случай че не употребява скоростта си може да загуби ", съобщи Сент Пиер.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР