Конър Макгрегър, който бе специален гост на гала вечерта MAXFIGHT

...
Конър Макгрегър, който бе специален гост на гала вечерта MAXFIGHT
Коментари Харесай

Конър Макгрегър награби нашата Дейзи Ланг

Конър Макгрегър, който бе специфичен посетител на церемония вечерта MAXFIGHT 56, разгласява в Инстаграм фотография с Деси Кирова (Дейзи Ланг) - първата българка международна и европейска шампионка по професионален бокс.

" Боксово великолепие Дейзи Ланг, жената-боец пионер ", възвелича в профила си българката ирландският войник. " Беше ужасно да те срещна шампионе! Благодаря ти за поддръжката за maxfight и за всички надарени български бойци в родния ми град София, България ", отговори на профила си завърналата се от Щатите Деси Кирова.

Дейзи Ланг изгледа шоуто в компанията на Александър Красюинг - управител на международния първенец Александър Усик и на Красимир Инински, президент на боксовата федерация. Българката и ирландския войник се познават задочно от общите им другари - братята Арнолд и Патрик Шварценегер, а вторият е и юрист на Конър Макгрегър. За първи път обаче Дейзи и ирландецът се срещат точно в София по време на боевете. " Отложих пътуването си на 19-ти октомври за Щатите, с цел да поддържа всички български бойци и другари. Шоуто, извършено от MaxFight в моя роден град София, беше ужасно ", показа страстта си Дейзи Ланг.

35-годишният ирландец е някогашен професионален ММА войник и боксьор, както и някогашен първенец в лека и полулека категория на Ultimate Fighting Championship. През 2016 година доближава до № 2 в ранглистата на UFC за най-хубав войник без разлика в категорията. Има записани доста върхове, които му носят и положителни облаги. Неслучайно е определян като " машина за пари ". Макгрегър е най-скъпоплатеният състезател в света за интервала 1 май 2020 – 1 май 2021 година със Щатски долар 180 млн., написа hotnews.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР