Конър Макгрегър беше подкрепен да се изправи срещу Джейк Пол

...
Конър Макгрегър беше подкрепен да се изправи срещу Джейк Пол
Коментари Харесай

Опипват почвата за епична битка между Конър Макгрегър и Джейк Пол

Конър Макгрегър беше подсилен да се изправи против Джейк Пол в боксова борба за голяма парична сума след неотдавнашното му нарастване на тежестта, написа британският „ Мирър “. Ирландската звезда показва нова физика в тренировките, до момента в който продължава възобновяване му от травма на строшен крайник, получена през юли, предава boec.bg.

Бившата звезда на UFC Дан Харди има вяра, че Макгрегър сега е построен като „ Хълк “ и е убеден, че всяка борба с Пол би провокирала голям интерес.

„ Това би спечелило толкоз доста пари, че би било смешно. Имате две момчета, които имат своя лична аудитория и аудитория, която също е голяма сама по себе си “, сподели Харди пред „ Ройтерс “. „ Единственото нещо за мен би било разликата във физиката. Това е единственото нещо, което би повлияло на продаваемостта на борбата, само че откакто Конър е толкоз огромна персона и наподобява като „ Хълк “ сега, аз мисля, че несъмнено е нещо, което може да се продава “, добави още той.

„ Единственият проблем за Макгрегър или всеки различен войник ​​от UFC е да получи благословията на организацията да се състезава в бокса, а това не постоянно е елементарно. Това е по този начин, тъй като UFC усещат, че имат благосъстоятелност върху цената на марката на този човек. Макгрегър е страховит образец – той евентуално нямаше да бъде същата марка, в случай че не мина през UFC. Мисля, че хората се интересуват повече от индивидите в борбата, в сравнение с от това, за което в действителност се борят. Ако Джейк Пол се биеше с Конър Макгрегър, повече хора биха гледали това, в сравнение с купата на UFC в тежка категория “, добави още Харди.

Въпреки това треньорът на Макгрегър – Джон Кавана призна, че „ не е виждал “ по никакъв начин апел на своя войник да се изправи против Пол на боксовия кръг. „ Що се отнася до Конър против Джейк, почтено казано в никакъв случай не съм чувал това, макар че до мен са стигали някои доста луди неща, само че това в никакъв случай не е било предлагано “, добави Кавана.

Появиха се и клюки, че конфликтът към този момент е контрактуван и срещата ще се състои през лятото на 2022 година. Дали ще забележим тази борба за милиони, следва да разберем!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР