Комуникацията е фундаментална във всеки един аспект от живота, включително

...
Комуникацията е фундаментална във всеки един аспект от живота, включително
Коментари Харесай

Сексолог посъветва какво да прави, когато по време на секс чуем Не спирай

Комуникацията е фундаментална във всеки един аспект от живота, в това число и по време на секс, защото чрез половия акт можем да кажем на колегата какво ни харесва и какво не ни харесва в леглото.
Разбира се, по време на секс дишането ни е по-ускорено и диалозите са малко по-трудни, поради което хората употребяват по-кратки изречения като " не спирай " или " тъкмо там ", с което индивида, с който сме, ни " направлява " по какъв начин се оправяме.
Една от най-известните испански сексоложки – Ноеми Каскет, която основава първата в света дигигална школа по секс, дава своите скъпи препоръки какво да предприемем, когато сътрудникът ни по време на секс изрече " Не спирай! ".
В подобен случай Каскет предлага наложително да заобикаляме да задаваме въпроси от рода на " Така добре ли е? " или " Да не преставам ли? ". Освен това, щом ви каже да не спирате, продължете със същия интензитет и не спирайте, в случай че индивидът, с който го вършиме, не ви каже да спрете.
Поддържайте един и същи темп, т.е. не се опитвайте да бъдете новаторски. Ако желаете да вдигнете оборотите, направете го последователно и гладко, а не ненадейно, защото можете да се изтощите доста бързо, разяснява сексоложката.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР