Комуникация в социалната мрежа Инстаграм се оказа опасна за 13-годишно

...
Комуникация в социалната мрежа Инстаграм се оказа опасна за 13-годишно
Коментари Харесай

Задържаха мъж, примамил дете онлайн, за да блудства с него

Комуникация в обществената мрежа " Инстаграм " се оказа рискова за 13-годишно момче от Благоевград, което бе подложено на унизителни гаври от страна на педофил. В мрежата педофилът се представял за момиче на неговата възраст, което сякаш се влюбило в него и поискало среща.

Родителите на 13-годишното дете подадоха тъжба в полицията три дни след случая, за който научили едвам през вчерашния ден, откакто дребното момче им разказало за случилото се. Според описа му, той отишъл на посетители на " момичето ", с което се срещнал в мрежата, само че вместо това бил посрещнат от мъж, които го поканил вътре, с цел да я изчака.

Перверзникът почнал да блъска детето, свалил тениската му и го блъснал със мощ на земята, след което направил блудствени дейности. Заплашил момчето, че в случай че си отвори устата, ще последва нещо доста ужасно за него и околните му. Три дни малолетният мълчал и страдал, до момента в който не се решил да показа на родителите си. Посочил къщата и адреса, както и лицето, подмамило го в дома си.

В късния следобяд през вчерашния ден педофилът Георги Н. беше задържан и е направил цялостни признания по случая, заяви struma.
Случаят е блестящо доказателство за това какъв брой рискове дебнат в обществените мрежи, зад подправени профили се крият нарушители, които заплашват здравето и живота на децата ни, по тази причина родители бъдете деликатни, говорете с децата си за рисковете от връзките във  фейсбук или инстраграм. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР