Комуникационна агенция Интеримидж (Interimage) поема комуникациите с външни публики на

...
Комуникационна агенция Интеримидж (Interimage) поема комуникациите с външни публики на
Коментари Харесай

Интеримидж поема публичните комуникации на Cargill Bulgaria

Комуникационна организация " Интеримидж " (Interimage) поема връзките с външни публики на Cargill Business Services в София, оповестяват нейни представители.

Агенцията завоюва извършен конкурс за ПР обслужване на компанията, която е част от Cargill България – водач в бранша на споделените бизнес услуги с добавена стойност.

" Интеримидж " е първата ПР организация, с която ще работим по създаване на стратегическите информационни цели на Центъра за споделени бизнес услуги на Cargill в София. Вярваме, че партньорството ни ще способства освен за положителната известност на активността на Cargill в България, само че и за още по-доброто позициониране на Центъра като желан шеф за млади експерти в областта на финансите, човешките запаси, доставките и превоза и логистиката “, разяснява Методи Георгиев, началник централни операции на Cargill Business Services в София.

Екипът на организацията ще работи с вътрешния информационен екип и отдел " Човешки запаси "  на компанията, с цел да увеличи известността й в нейната сфера на активност, както и с цел да изгради Cargill като знак на виновна работодателска марка.

" Започнахме работа много бързо, а задачата ни е предизвикателна и доста забавна. Клиентът ни е един от дребното представители на характерен бранш от модерния бизнес у нас и несъмнено не е една от всичките аутсорсинг компании. Cargill предоставя възможност за професионално развиване на млади специалисти в областта на счетоводството, финансите, логистиката и доставките. Имат огромен брой чиновници, които би трябвало да обединим на прочувствено равнище, с цел да са една общественост. Вярваме, че досегашният ни опит с инженерингови компании, с медиите и с огромните екипи при други клиенти ще ни е от изгода в работата с гениите на Cargill ", споделя Катя Димитрова, шеф на " Интеримидж ". 

Екипът на " Интеримидж " ще подкрепя и вътрешните връзки в компанията. На разположение в плана са старши пиар управител, цифров пълководец и дизайнерско звено, допълват от ПР организацията.

" Интеримидж "   е основана преди 10 години. Работила е за портфолио от клиенти както в корпоративния свят, по този начин и в обществения бранш и неправителствените организации. Партньор за България е на организация ICF Mostra. От предходната година е и част от информационната верига NOVUM Worldwide. 

Cargill е международен водач в търговията с храни и обвързваните с тях селскостопански, финансови и промишлени артикули и услуги. Компанията има над 155 000 чиновници в 70 страни и над 150 години опит. Заедно с фермерите, клиентите, държавните управления и общностите, нейната задача е да оказва помощ на хората да се развиват.

Центърът за споделени бизнес услуги на Cargill в София е един от 7-те сходни центрове на компанията, в които са изнесени характерни за нея процеси. В него над 900 специалисти работят за Cargill за много страни в Европа. Дейностите, с които те подкрепят компанията, са главно финанси, човешки запаси, доставки и логистика. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР