Компилация от най-интересните епизоди на анимационния филм Маша и Мечока

...
Компилация от най-интересните епизоди на анимационния филм Маша и Мечока
Коментари Харесай

Най-интересните епизоди на Маша и Мечока за варненските деца

Компилация от най-интересните епизоди на анимационния филм " Маша и Мечока " ще видят дребните варненски фенове през днешния ден.

Маша е тригодишно пламенно, любопитно и доста палаво момиченце, което не може да стои надалеч от неприятности. Тя бързо се сприятелява с всеки и живее в остаряла горска гара. Но най-често прекарва времето си в къщичката на Мечока Миша измежду гората. Тя доста обича да си играе и желае да порасне бързо.

Мечокът Миша е някогашен цирков актьор, сърдечен и добричък. Той се плаши от безредието, обича комфорта и спокойствието, както и да прекарва времето си уединено в уютната си къщурка и градинката начело. Но от първата му среща с Маша, той постоянно е нащрек за следващото диво и занимателно премеждие, в което ще го въвлече Маша. И макар, че самият той постоянно става жертва на нейните инциденти, Мечока постоянно я закриля и пази от похищения.

Заедно с всичките им приятелчета, които са създали гората техен дом, Маша и Мечока, забавляват дребни и огромни, като ни демонстрират какво е същинско другарство и преданост.

За варненските деца ще има две прожекции - в 11 и 15 ч., в зала " Европа " на Фестивалния и конгресен център.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР