Компанията Urban-Air Port Ltd (UAP) построи първият в света хъб

...
Компанията Urban-Air Port Ltd (UAP) построи първият в света хъб
Коментари Харесай

Как изглежда първото в света летище за летящи автомобили

Компанията Urban-Air Port Ltd (UAP) построи първият в света хъб за летящи коли. Открит предходната седмица в Ковънтри, Англия, хъбът ще е пионер за над 200 електрически отвесни летища, които ще бъдат издигнати по целия свят. Дроновете ще транспортират пасажери и товари. Смята се, че това ще е " идната зелена гражданска война във въздушния превоз ". Летището може да работи с електрически дронове и летящи таксита.

Все още е рано да стягаме куфарите обаче. В момента Air-One е по-скоро модел, в сравнение с работещо летище. Air-One е издигнат единствено за единадесет седмици и има забавен дизайн. Простира се на над 1 500 квадратни метра, разграничени на зони. Различните зони разполагат с товарен и логистичен център, паркинг за транспортни средства, зона за инспекция на сигурността и център за командване и надзор, както и салон за пасажери, кафенета и обекти за търговия на дребно, написа Аrchitecturaldigest.

Изпълнителният ръководител на английската Компанията Urban-Air Port Рики Сандху назова разкриването на Air-One " начало на новата епоха на превоза ".

Подобни летища се създават в Съединени американски щати, Австралия, Южна Корея, Франция, Германия, Скандинавия и Югоизточна Азия.
 Снимка 575154
 

Urban-Air Port си партнира с компанията Supernal, която проектира електрически въздушни транспортни средства. Превозно средство eVTOL на Supernal, се намира на летището Air-One. Предстои да бъде направена проява а полети с дронове, съгласно уебсайтът на Air One.

Желаещите могат да поръчат билети за посещаване на Air-One, който в центъра на Ковънтри, на към три часа от Лондон.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР