* Компанията стъпва на своите традиции при сгъваемите мобилни телефони*

...
* Компанията стъпва на своите традиции при сгъваемите мобилни телефони*
Коментари Харесай

Motorola представи новите си сгъваеми смартфони razr 40 и razr 40 ultra

* Компанията стъпва на своите обичаи при сгъваемите мобилни телефони

* Акцентът е върху най-големия външен екран на сгъваем смарт телефон, разполагаем в Motorola razr 40 ultra
-->
* Моделите разполагат с разнообразна и новаторска система от камери

 

Смартфоните със сгъваеми екрани последователно се трансформират от нишов подсегмент във все по-масов клас устройства. Със сигурност тяхната известност ще се усили с показаните току що нови сгъваеми модели motorola razr 40 и razr 40 ultra. Тяхната премиера се състоя предходната нощ и сподели две устройства, които имат голям брой неповторими характерности както в дизайна, по този начин и във функционалността.

Компанията стъпва на традициите си като един от първите основатели на сгъваеми мобилни телефони, още в ерата на второто потомство мобилни връзки. Тогава motorola Razr се трансформира в самобитен пример в бранша и предефинира визията ни за телефон. Сега с новите модели razr 40 и razr 40 ultra производителят е на път да го направи още веднъж. Едновременно с това той резервира и чувството за симбиоза сред софтуерно устройство и фешън аксесоар.

Motorola razr 40 ultra идва с най-големия и интерактивен външен екран

Безспорно фокусът е върху модела razr 40 ultra, който има съвременен, извънредно комфортен джобен дизайн и е най-тънкият сгъваем смарт телефон на пазара в затворено положение. Устройството включва мощния мобилен процесор Snapdragon 8+ Gen 1, дълготрайна батерия и се отличава с най-големия външен екран от всички флип телефони. Той е pOLED с диагонал 3,6-инча и периодичност на освежаване до 144 Hz, което обезпечава изцяло безпроблемно скролване на уеб страници.

Потребителите могат да употребяват смарт телефона под разнообразни ъгли с помощта на технологията Flex View, която предлага нови способи за взаимоотношение, снимане и основаване. Те могат също да накланят устройството под ъгъл, с цел да преглеждат елементарно предписания, до момента в който готвят, да следват треньор по спорт онлайн, да организират видеочат с другари и други Нещо повече – те могат също да употребяват телефона си като статив за снимане на изображения и видеоклипове с опцията за hands-free запис.

Повече за сгъваемите смарт телефони razr 40 и razr 40 ultra на Motorola вижте в 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР