Компанията планира стратегически промени в своята структура.Братята Иван и Лука

...
Компанията планира стратегически промени в своята структура.Братята Иван и Лука
Коментари Харесай

Големи промени в най-големия производител на птиче месо в България

Компанията възнамерява стратегически промени в своята конструкция.

Братята Иван и Лука Ангелови, притежатели на производителя на птиче месо " Градус ", излизат от ръководството, стана ясно от прессъобщение на компанията.

" Сложната световна икономическа и политическа конюнктура изискват стратегическо визионерство и управническа проактивност и са от решаващо значение за устойчивото развиване на една компания. Всяка икономическа рецесия дава неподозирани благоприятни условия при добър разбор на риска и явен проект за деяние. В светлината на тези исторически залози “Градус “ АД възнамерява стратегически промени в своята организационна конструкция на ръководство ", се споделя в известието.

Компанията е решила да сътвори Консултативен съвет (Advisory Board), който да е професионален коректив на Съвета на шефовете. " С тези свои дейности " Градус “ АД декларира готовността си за следване на одобрените западноевропейски корпоративни практики, които подсигуряват финансова непоклатимост, интензивен напредък и отбрана на акционерите в сдружението и са разумния идващ стадий от развиването на компанията след добития обществен статут през 2018г. ", написа още в писмото.

Важна и решителна стъпка в развиването на " Градус “ АД е плануваното излизане от управителните органи на най-големите акционери на сдружението – Иван Ангелов и Лука Ангелов.

" Погледът в бъдещето е ориентиран към предаване на управническите функционалности на новото потомство млади, образовани и стимулирани експерти в композиция с опитни и потвърдени в корпоративния свят мениджъри ", споделят от сдружението.

Пост в Съвета на шефовете ще заеме Ангел Ангелов, който от години е част от холдинга. Другият член ще е Бистра Коцева, експерт с дълготраен опит в областта на финансите.

" Градус " е най-големият производител на птиче месо в България. Фирмата е учредена през 1992 година от братята Лука и Иван Ангелови. И към този момент повече от 25 години участва със своите артикули на всяка българска софра.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР