Компанията Elecjet анонсира външната акумулаторна батерия Apollo с капацитет 6000

...
Компанията Elecjet анонсира външната акумулаторна батерия Apollo с капацитет 6000
Коментари Харесай

Първата в света външна батерия, базирана на графен

Компанията Elecjet анонсира външната акумулаторна батерия Apollo с потенциал 6000 mAh, в която се употребява графен.
Новата външна акумулаторна батерия може да бъде поръчана в уеб страницата за потребителско финансиране Kickstarter при цена $59. Доставките стартират напролет на идната година.

Външната батерия Elecjet Apollo е присъща на първо място с бързото си зареждане. Зареждането на новото устройство от 0 до 100% става единствено за 20 минути. Apollo подава на изхода си до 40 W мощ, която е задоволителна за зареждането освен на смарт телефони, само че и на таблети. При нужда, батерията може да бъде включена и към преносим компютър. а производителят съобщи за съгласуемост с преносимите компютри на Lenovo, Hewlett-Packard, Apple и Dell. Зареждането на Elecjet Apollo става благодарение на външен блок с мощ 60 W.



На интерфейсния панел на Elecjet Apollo са сложени USB-C порт с изходна мощ до 40 W, USВ-А порт с поддръжката на Qualcomm Quick Charge 3.0 и елементарен USB-A със мощ на тока 2 ампера. Малък екран на корпуса на устройството уведомява за степента на зареждане или разреждане на новата акумулаторна батерия.



Устройството зарежда iPhone X или Galaxy S8 от 0 до 50% единствено за 30 минути, а за цялостното зареждане на iPhone 8 Plus са задоволителни единствено за час и половина вместо общоприетите три.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР