Компанията е компания, която предлага изнесена логистика за онлайн бизнеси.

...
Компанията е компания, която предлага изнесена логистика за онлайн бизнеси.
Коментари Харесай

Как BigArena Fulfillment помага на онлайн търговците да разширят бизнеса си в цяла Европа

Компанията е компания, която предлага изнесена логистика за онлайн бизнеси. Със своите четири складови местоположения в София, Пловдив, Белград и Братислава на обща повърхност почти 7000 кв.м сдружението се грижи за оперативните процеси на доста търговци на дребно. В резултат на помощта на компанията все по-голяма част от клиентите ѝ към този момент оферират продуктите си допълнително от 7 страни. Благодарение на отличните работни процеси изборът на фулфилмънт сътрудник се трансформира в основно решение за онлайн магазините.
Вече повече от три години заема една от челните позиции в предлагането на в България. С огромната си складова база в три страни, многочисления екип от експерти и отличните работни процеси компанията разрешава на онлайн търговците да разширят пазара си в световен мащаб.
Достъпен пазар в Сърбия
През последните няколко години погледите на търговците от ден на ден се насочват към Сърбия. Очакваният растеж на приходите в страната от електронна търговия до 2025 година е 21.19%. Поради тази причина BigArena Fulfillment отваря вратите към сръбския пазар.

С новия си склад в Белград компанията прави изнесената логистика още по-примамливо решение за търговците на дребно. Складирайки продуктите си там, онлайн бизнесите няма да има потребност да мислят за пакетиране и изпращане на пратките си. Тези процеси остават в верните ръце - на.
Реклама
" Повече от половината ни клиенти се възползват от опцията да работят и отвън страната ", разяснява притежателят на компанията Даниел Титюков. Той е помислил и за още един проблем, с който биха се сблъскали онлайн търговците - другите специфики при продажба на артикули в страни отвън Европейски Съюз. Избирайки BigArena за фулфилмънт сътрудник, за търговеца отпада потребността от отваряне на лична компания в страната и може елементарно да предлага продуктите си в Сърбия.
Стратегически ситуирана складова база в Словакия
Поради възходящия брой искащи да разширят продажбите си в Европа екипът на BigArena Fulfillment се заема да предложи на клиентите си доста по-бързи доставки. След интензивен труд към този момент е реалност най-новата складова база в Словакия. Там поръчките се обработват в същия ден, а доставката до Централна и Западна Европа лишава по-малко от два дни.

Освен че поема цялата грижа за логистичните процеси, работи с всички локални куриери. Партнирайки си с тях, клиентите се възползват от качествено обслужване и от конкурентни цени за доставка. Смело можем да кажем, че по този метод онлайн търговците са спокойни, че продуктите им елементарно и бързо могат да доближат до огромните европейски пазари.

" За да сме оптимално транспарантни, предоставяме видеозапис на всяка пакетирана от нас пратка. Гарантираме положително качество на услугата, като сме понижили грешките при култивиране на поръчки до най-малко ", споделя Титюков. Всеки клиент разполага с персонален акаунт, посредством който може да следи наличия, както и своите изпратени, върнати артикули и рекламации.
Реклама Фулфилмънт в България
Разположени в София и Пловдив, двете складови бази на BigArena Fulfillment обслужват повече от 260 онлайн магазина. Компанията пакетира и изпраща над 4000 колета всеки ден, като се преценява напълно със стандарта и спецификите на марката. Клиентите заплащат единствено за свършена работа. Това безспорно способства за оптимизация на разноските и освобождава бизнесите от ръководство на склад и личен състав.

" Стремим се да предоставим това, от което онлайн търговците имат най-голяма потребност - време. Ние се грижим за всички процеси, а нашите клиенти са свободни да се развиват без терзания ", обобщава Титюков. Опитът му демонстрира, че избирайки верния фулфилмънт сътрудник, всеки онлайн търговец може да реализира по-добри резултати без значение от потребностите на предпазване на продуктите.

Споменавайки потребности, дано не забравяме и за новаторското хладилно помещение, което е разполагаем в склада в Пловдив. Тази услуга е желана от клиенти, чиито продукти са чувствителни към избрани температури. Биосертифициран от БАБХ, хладилният склад е оригиналност във фулфилмънт услугите. Правилното предпазване носи убеденост на онлайн магазините, че грижата за продуктите им ще бъде на най-високо равнище.

" Дългогодишният опит ни сподели, че един от огромните проблеми на онлайн търговците е доставката. По-специално тази, която излиза отвън границите на страната. Създадохме ежедневна линия с Румъния, която се обслужва персонално от нас ", отбелязва основателят на компанията. Чрез нея пратките идват в Букурещ за един ден, което икономисва скъпо време на бизнесите и носи сигурност на крайния клиент.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР