Компанията Bitmain на Джухан Ву и Микри Чжан бе основана

...
Компанията Bitmain на Джухан Ву и Микри Чжан бе основана
Коментари Харесай

Компанията за добив на криптовалута Bitmain за миналата година е спечелила повече от Nvidia

Компанията Bitmain на Джухан Ву и Микри Чжан бе учредена в Пекин преди едвам четири години.
За това малко време Bitmain освен се трансформира в едно от най-големите предприятия за рандеман на криптовалута в света, само че и в производството на профилирано съоръжение за майнинг. Компанията създава и продава ASIC майнъри и ръководи лични пулове за рандеман на цифрова валута. Пазарните аналитици пресметнаха, че за цялата 2017 година Bitmain е спечелила повече от Nvidia.

Според най-консервативните разбори, основани на 75% от брутния приход и 65% от операционната облага, компанията за рандеман на криптовалута е осъществила за предходната година приход от $3,5-$4 милиарда. Същите аналитици пресметнаха, че за аналогичния интервал Nvidia е осъществила $3 милиарда. Пресмятанията са направени от аналитичната компания Bernstein, която акцентира, че по-голямата част от приходите се генерират от ASIC устройства за рандеман на цифрова валута и даването на огромни изчислителни мощности чартърен.

Аналитиците подчертаха, че за достигането на тези впечатляващи финансови индикатори на Bitmain са и били нужни единствено четири години, до момента в който Nvidia е постигнала аналогични резултати за шест пъти повече време.

Експертите обръщат внимание, че китайската компания е нараснала приходите си и с помощта на разкриването на нови филиали в Канада и Швеция.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР