Компанията Apple е принудена да направи драстични съкращения в производствените

...
Компанията Apple е принудена да направи драстични съкращения в производствените
Коментари Харесай

Apple съкращава производството на слушалките Vision Pro

Компанията Apple е принудена да направи фрапантни съкращения в индустриалните прогнози за своите слушалки за смесена действителност Vision Pro, заяви „ Файненшъл таймс “.


Слушалките бяха показани предишния месец след седемгодишна разработка и бяха оповестени за най-важния артикул на компанията след стартирането на iPhone.

Сложността на дизайна на слушалките и индустриалните компликации са причина за огромните цели, до момента в който проектите за по-достъпна версия на устройството трябваше да бъдат отсрочени.

Apple към този момент предизвести, че слушалките на стойност 3500 $ няма да бъдат пуснати в продажба преди началото на идната година, което е дълъг интервал от оповестяването им на 5 юни.

Анализаторите изтълкуваха, че това е обвързвано по-скоро с проблеми по веригата за доставки, в сравнение с с това да се даде време на разработчиците да основат приложения за Vision Pro.

Двама души, близки до Apple и Luxshare, китайският производител по контракт, който в началото ще сглобява устройството, обявиха, че се готви производството на по-малко от 400 000 бройки през 2024 година

Множество източници от промишлеността обявиха, че Luxshare сега е единственият производител, който се занимава със сглобяване, на устройството за Apple.

Двама единствени китайски снабдители на избрани съставни елементи за Vision Pro са декларирали, че Apple е поискала от 130 000 до 150 000 единици през първата година.

И двете прогнози съставляват доста понижаване на производството по отношение на предходната цел за продажби на вътрешния пазар от 1 милион единици през първите 12 месеца.

Според специалисти от сектора прогнозите за ниски размери отразяват неналичието на убеденост на Apple в способността ѝ да разшири производството след години на пропуснати крайни периоди за стартиране на устройствата на пазара. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР