Компанията Alcatel за тази година планира значително да актуализира стратегията

...
Компанията Alcatel за тази година планира значително да актуализира стратегията
Коментари Харесай

В Мрежата изтекоха снимки и характеристики на смартфона Alcatel 3V

Компанията Alcatel за тази година възнамерява доста да актуализира тактиката си за стартиране на нови смарт телефони. В проектите на разработчика влиза започване с три съществени серии – 1, 3, 5. Всички апарати ще имат съществена специфичност за този сезон – дисплеят е със съответствие 18:9. Някои серии ще включват огромен брой устройства и най-широко посланичество би трябвало да има Alcatel 3 Series.

Припомняме, че по-рано успяхме да се срещнем с модела Alcatel 3С, а в този момент на нашето вниманието се оказа информацията за телефона Alcatel 3V . Смята се, че телефонът ще пристигна с 6-инчов екран с резолюция 2160 х 1080 пиксела, а на задната му страна ще се намира двойна камера с резолюция 16 и 2 MР, а начело – единична 8-мегпапикселова. В основата на апарата ще лежи процесора MediaTek MT6737 с четири ядра Cortex-А53 и периодичност 1,45 Ghz. На разположение също е и 2 GВ оперативна памет и 16 GВ вградена памет.

Alcatel 3V поддържа технологията DualSIM и обособен слот за microSD карта, а съвместимостта с функционалностите за безжичен транспорт на данни се обезпечава от Wi-Fi 802.11 n (без 802.11 ac), Cat.4 LTE (скорост за евакуиране до 150 Mbit/s, скорост за събаряне до 50 Mbit/s) и Bluetooth 4.2. Апаратът включва в себе си още microUSB порт, батерия с потенциал 3000 mah и скенер за пръстови отпечатъци на задната страна тъкмо под камерата.

Смартфонът е с дебелина на корпуса 8,05 мм и тежи 169 грама. В Еврозоната, цената му се чака да е към €179. На този стадий не се прецизира авансово конфигурираната версия на операционната система Гугъл Android.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР