Комитетът по правилата на Дома на представителите одобри законопроект, ръководен

...
Комитетът по правилата на Дома на представителите одобри законопроект, ръководен
Коментари Харесай

Републиканската партия на Ню Йорк придвижва законопроекта за щатски и местни данъци, за да увеличи удръжките, надявайки се на гласуване в Камарата на представителите следващата седмица

Комитетът по разпоредбите на Дома на представителите утвърди законопроект, управителен от републиканците в Ню Йорк в четвъртък, който ще усили удръжките на държавните и локалните налози (SALT) ограничаване, установяване на евентуално гласоподаване на мярката идната седмица.

Комисията по разпоредбите гласоподава 8-5 по най-вече партийни линии за приемане на законодателството, което има за цел да отстрани по този начин нареченото „ наказване за брак “ за взаимни податели на документи, които вършат под $500 000 годишно и дефинира техния таван на удръжките от SALT на $20 000.

>

Репутаторът от Тексас Чип Рой беше единственият републиканец от комисията, който се причисли към демократите, гласувайки срещу, което демонстрира, че делегацията на Републиканската партия в Ню Йорк може да би трябвало да бие други сътрудници, с цел да одобри законопроекта в тясно разграничената камара.

Законът за унищожаване на глобите за брак SALT беше въведен от представителите на Републиканската партия на Емпайър Стейт Майк Ло...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР