Комисията за защита на потребителите направи над 200 проверки в

...
Комисията за защита на потребителите направи над 200 проверки в
Коментари Харесай

Нинова призова гражданите да не се презапасяват с олио

" Комисията за отбрана на потребителите направи над 200 инспекции в сряда. При тях бяха констатирани няколко случая на над 3 лева надценка на към 100 разнообразни марки олио. Търговецът товари цената. За всички тези инспекции сме сезирали Комисията за защита на конкуренцията ”. Това съобщи на брифинг вицепремиерът и министър на стопанската система Корнелия Нинова. 

Тя прикани жителите да не се презапасяват с олио, тъй като по-високото търсене изкуствено би повишило цената.

„ Само със постоянна стопанска система ще излезем от обстановката. Имах среща с управлението „ Агрополихим ”, тъй като земеделските стопани сигнализираха, че ще има усложнения поради забавени доставки на торове. Уверявам хората, че предприятието работи на цялостни обороти и не зависи от доставките на газ ”, сподели още Нинова и разкри, че Министерството на стопанската система и промишлеността стартира работа по създаване на индустриална зона във Варна.
 

" Твърденията на Александър Дунчев не са позиция на „ Продължаваме промяната ”. Говорих с премиера Кирил Петков и получих отговор „ не ”.

Това съобщи вицепремиерът по отношение на изнесените от депутата от Политическа партия данни за лъжливи схеми в горите и земеделието. Ще проверим изказванията, сподели още тя.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР