Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) е отхвърлила жалбата на

...
Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) е отхвърлила жалбата на
Коментари Харесай

КЗК отхвърли жалбата на украинската фирма за ремонта на МИГ-овете

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) е отхвърлила жалбата на украинската компания "Украинмаш " за прекъсването на публичната поръчка за ремонта на българските изтребители МиГ-29, които са на въоръжение в Българската войска.

Решението на Комисия за защита на конкуренцията дава опция на Министерството на защитата да продължи договарянията с единствената определена от него компания - съветската РСК МиГ.

Украинската компания обаче може да апелира решението на Комисия за защита на конкуренцията пред Върховния административен съд.

Министерството на защитата отдели към 82 млн. лева за ремонта на миговете в Русия. Докато чакаше произнасянето на Комисия за защита на конкуренцията обаче, в края на 2017 година държавното управление преразпредели 53,4 млн. лева от тях за планове за поддръжка на военните летища и поправки на здания на военните учебни заведения.

Военният министър Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния... към профила дефинира обжалването на процедурата като "саботаж ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР