Комисията за ревизия на управлението започна работа. Тя ще установява

...
Комисията за ревизия на управлението започна работа. Тя ще установява
Коментари Харесай

Комисията по ревизията на управлението започна работа, Манолова обеща да няма имитация на работа

Комисията за проверка на ръководството стартира работа. Тя ще открива има ли злоупотреби и нарушавания при изразходването на средствата от Министерския съвет, министерствата, държавните органи, държавните предприятия и сдружения с повече от 50% държавно присъединяване през последните 10 години.
„ Очакванията на българите към Комисията за инспекция на ръководството на Борисов са големи. Хората чакат истината за харченето на обществените пари, желаят същински, а не реплика на инспекции за злоупотреби и нарушавания в разнообразни държавни органи и институции ”, съобщи при започване на първото съвещание на комисията ръководителят ѝ Мая Манолова.
 Временната комисия за проверка на ръководството на Борисов стартира работа Временната комисия за проверка на ръководството на Борисов стартира работа
Временната анкетна комисия, която новият парламент сътвори, с цел да ревизира дали има злоупотреби и нарушавания при разходването на средства...
Тя изясни, че комисията е с обсег към 40 бранша с висок корупционен риск и стотици обекти за инспекции.
„ Това са сдружения, държавни органи, организации, разнообразни планове и покупко-продажби за интервал от 10 години ”, добави Манолова.
Предвидено е комисията да работи три месеца. Вече към нея са постъпили десетки сигнали от разнообразни специалисти, цивилен и неправителствени организации, заключи Манолова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР