Комисията за безопасност на потребителските продукти на Съединените щати се

...
Комисията за безопасност на потребителските продукти на Съединените щати се
Коментари Харесай

Защо САЩ иска да забрани газовите печки

Комисията за сигурност на потребителските артикули на Съединените щати се чуди сега по какъв начин да се оправи с газовите печки. Те са напълно естествен и общоприет кухненски уреди в страната (за разлика от България, където готвим най-вече на ток), само че се оказва, че могат да носят риск за човешкото здраве, тъй като отделят замърсители във въздуха, които могат да се натрупат на закрито. Комисията, която е основана за да понижава вредите и смъртните случаи, свързани с потребителски артикули, ще разиска опцията за възбрана на производството на нови газови печки, както и други по-малко фрапантни ограничения като използване на стандарти за нездравословните излъчвания, както е обстановката при колите.

На фона на възходящите опасения за публичното здраве и околната среда по отношение на уредите, един от комисарите, Ричард Тръмка, споделя пред Bloomberg, че „ всеки вид ще бъде прегледан “.

„ Това е скрита заплаха “, споделя още той. „ Продукти, които не могат да бъдат преконфигурирани в безвредни, би трябвало да бъдат неразрешени. “

Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР