Комисия от служители на областната администрация във Враца е иззела

...
Комисия от служители на областната администрация във Враца е иззела
Коментари Харесай

Областната администрация във Враца си върна държавни имоти, ползвани от частни фирми

Комисия от чиновници на регионалната администрация във Враца е иззела със съдействието на ОД на Министерство на вътрешните работи парцели - частна държавна благосъстоятелност, които дълготрайно време са употребявани от частни компании без правно съображение, оповестиха от регионалната администрация.

Областният шеф Стефан Красимиров издаде две заповеди за изземване на парцелите по процедура за възобновяване на собствеността, стартирана от неговия предходник. С първата заповед от 14 януари бяха конфискувани елементи от неподвижен парцел - постройката на някогашния изчислителен център във Враца, употребявани като складова и комерсиална повърхност от компания.

Втората заповед е от 17 януари и е за изземване на неподвижен парцел - четири промишлени здания, издигнати в местността " Краище " край с. Бели извор, употребявани също от частна компания.

Прокуратурата във Враца е почнала предварителна инспекция след сигнал от регионалната администрация за метода, по който двете компании са влезнали в държавните парцели и са ги употребявали.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР