Комикът Крис Рок е уморен да говори за прословутия шамар

...
Комикът Крис Рок е уморен да говори за прословутия шамар
Коментари Харесай

Крис Рок се шегува с шамара на Уил Смит на Оскарите в шоуто на Netflix

Комикът Крис Рок е изтощен да приказва за прословутия пестник на Уил Смит на Оскарите, само че желае да посочи едно нещо: боли.

58-годишният Рок приказва в детайли за случая с премиите " Оскар " през 2022 година по време на специфична комедийна стратегия на Netflix.

" Знаеш ли какво споделят хората, споделят, че " думите нараняват " - сподели Рок. " Всеки, който споделя, че думите нараняват, в никакъв случай не е бил удрян в лицето. "

Оттогава Уил Смит твърди, че " бутилираният " яд е довел до дейностите му.

 

Конфронтацията се трансформира в културен лайтмотив на диалозите за апетита на Америка към непринуденото принуждение, защото на господин Смит беше разрешено да остане на церемонията и по-късно той одобри първия си " Оскар " за най-хубав артист.

Рок беше окуражителен, че е запазил хладнокръвие след случая.

В първото комедийно шоу онлайн на стрийминг услугата - " Крис Рок: Селективно отвращение " - изпълнителят засегна необятен набор от въпроси, в това число културата на будителите, Меган Маркъл и политиката.

" Ще се опитам да направя шоуто, без да наскърбявам никого ", споделя Рок, намеквайки за кавгата със Смит. " Защото в никакъв случай не знаеш кой може да се задейства. "

По-късно той добави, че " Америка е толкоз прецакана сега, че в случай че руснаците дойдат тук в този момент, половината страна ще каже " да ги изслушаме ". "

 

Но той остави най-хубавото за най-после и употребява последните моменти от шоуто, с цел да се обърне към случая с Уил Смит.

" Хората питат: " Боли ли? Все още боли! В ушите ми звучи Summertime ", споделя Рок, визирайки сингъла на Смит от 1991 година

" Поех удара като (Мани) Пакиао ", похвали се Рок под одобрителните възгласи на публиката.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР